Mijn allereerste berichtje

10 februari 2018 43 Door vincepellegrom

Hallo allemaal, dit is mijn allereerste berichtje op mijn eigen website!! Ik zal proberen zoveel mogelijk van mijn uitstapjes met jullie te delen.

In februari ben ik met mama voor het eerst naar een fotohut geweest. Super leuk! Vroeg ons bed uit en richting Drunen. We hadden geweldig mooi weer, dus het beloofde veel goeds! Bij de hut aangekomen zag het er al heel geweldig uit …… genoeg vogeltjes! In de hut stonden twee lekker zittende stoelen en er was door de eigenaar wat vogelvoer neergelegd en natuurlijk wat voer voor de eekhoorntjes! Er was zelfs een verwarming in de hut! En dat was maar goed ook, want het was een koude dag. Zelfs zo koud dat het water voor de hut bevroren was. We zaten er net een paar minuten en toen kwamen de eekhoorntjes al voor de hut zitten. Soms zaten ze wel erg dicht bij ons …. net als die merel die tegen het glas vloog. Wat schrok ik zeg! Ik vroeg aan mama elke keer hoe laat het was, want ik wilde nog echt niet naar huis! Helaas kwamen 7 uur later(!) mijn papa en zusje ons ophalen. Ik wil er nog heel graag een keer heen, maar dan als het wat warmer is zodat we de weerspiegeling in het water kunnen fotograferen. Best moeilijk om de snelle vogeltjes en eekhoorntjes scherp op de foto te krijgen, maar ik heb nu genoeg kunnen oefenen.