Ochtendje oranjetipjes….

30 april 2018 123 Door vincepellegrom

Vrijdag ochtend ben ik samen met mijn moeder oranjetipjes wezen fotograferen. Helaas maar èèn kunnen vinden!:( Maar ik en mijn moeder hebben toch nog leuke foto’s kunnen maken. Voor dit leuke ochtendje met mijn moeder moesten we wel om 5:00uur ons bed uit en naar een feestje gevierd te hebben en om 01:00 te gaan slapen ben je de volgende ochtend wel moe.Maar we hebben het toch nog leuk gehad! Nou naar èèn oranjetipje gevonden te hebben,hebben we hem maar op een plamp gezet,want eerst zat die niet zo mooi. Dus daarna hebben we hem lekker makkelijk kunnen fotograferen. Maar het enige nadeel was dat de zon niet echt goed scheen dus we hebben daar zo’n 6 of 5 uur zitten fotograferen, in de hoop dat hij z’n vleugeltjes zou open doen. Maar zo rond 12:00 wouden we toch echt wel naar huis. Maar dat oranjetipje zat nog met een sprietje aan mijn plamp. Maar de zon ging ook niet schijnen dus werd het nog langer.Daarna hebben we het oranjetipje er toch nog voorzichtig uit mijn plamp kunnen halen. Op koningsdag hebben we naar het fotograferentoch nog èèn lekkere bossche bol gegeten.:)

Nou zo was mijn dag. Doei